Voormalig coach breekt Club-speler af, laatstgenoemde reageert

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 14 reacties
Voormalig coach breekt Club-speler af, laatstgenoemde reageert
Foto: © Photonews

De verdediging van Club Brugge maakte afgelopen zaterdag geen al te beste indruk. Vooral Stefano Denswil lijkt na een degelijke start moeite te hebben met het blauw-zwarte niveau. En dan denken we meteen aan de uitspraken van Frank de Boer...

Door Cédric De Volder

De blessure van Oscar Duarte is echt wel een streep door de rekening van Michel Preud'homme. Club Brugge teerde de afgelopen maanden namelijk op de ervaring van de Costa Ricaan. Hij deed ook Brandon Mechele en Stefano Denswil beter presteren. 

En vooral het voorbeeld van laatstgenoemde is opvallend. Het 21-jarige jeugdproduct van Ajax streek met een pak adelbrieven neer op Olympia, maar kon de verwachtingen vooral de voorbije weken niet meer inlossen. 

De Boer: "Stefano heeft simpelweg het niveau niet om bij Ajax te 

spelen"

Denswil: "Dat is zijn mening en daar heeft hij recht op"

En het moet gezegd: dat was de voorspelling van Frank de Boer. "Stefano heeft simpelweg het niveau niet om bij Ajax te spelen", windt de coach van de Amsterdammers er geen doekjes om. 

"Dat is zijn mening en daar heeft hij recht op", reageert Denswil rustig als we hem de uitspraken van zijn voormalige coach voorleggen. "Ik zie dat ook niet als een natrap naar mij. Ik ben vooral blij dat ik een transfer naar Club Brugge heb afgedwongen. Hier kan ik lekker voetballen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties