Defensieve zorgen voor Vanderhaeghe: "We zijn al aan het puzzelen"

Defensieve zorgen voor Vanderhaeghe: "We zijn al aan het puzzelen"
Foto: © photonews

KV Kortrijk zou het dit weekend misschien wel eens moeten rooien zonder drie vaste verdedigers. Al laat Yves Vanderhaeghe daar voorlopig zijn glimlach nog niet om. "Het is afwachten, maar we zijn al aan het puzzelen om eventuele blessures op te vangen."

Aernout Van Lindt in Kortrijk

De balans oogt nochtans zwaar: Benoit Poulain zal er meer dan waarschijnlijk niet bij zijn tegen Anderlecht. "Hij liep een contractuurtje op in het bovenbeen", aldus Vanderhaeghe.

"Hopelijk is hij snel genoeg naar binnen gegaan en valt het mee, maar er staat een vraagteken achter zijn naam. Hij is belangrijk, want hij zorgt voor rust achteraan."

Poulain zorgt voor rust achteraan

En er is meer: Maxime Chanot vroeg na de training van vandaag (donderdag) om verzorging: "Hij trainde met een tape aan de knie, we gaan zien wat de schade is." Bovendien is ook Tomasevic nog niet fit: "Hij heeft enkel rustig gelopen vandaag."

Zijn er nog verdedigers over als twee of drie onder hen uiteindelijk de match niet zou halen? "Wees gerust, we zijn al aan het kijken wat we gaan doen. Het puzzelen is al begonnen, mocht het nodig blijken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties