Jonge goalgetter Antwerp: "Deze supporters doen juichen, een droom die in vervulling gaat"

Jonge goalgetter Antwerp: "Deze supporters doen juichen, een droom die in vervulling gaat"
Foto: © SC

Andy Van Hoof schoot woensdagavond 9000 Antwerpfans het delirium in. Zijn doelpunt tegen KV Mechelen zorgde voor zo'n ontlading alsof het al leek dat de titel in tweede klasse binnen was. Van Hoof zelf is echter meer dan nuchter genoeg om de voetjes op de grond te houden.

Dirk Pieters in Antwerpen

"Het was een prachtige wedstrijd, met een hele hoge intensiteit van beide teams. We wisten dat dit een speciale en zware wedstrijd zou worden, maar we waren goed voorbereid", aldus Van Hoof in gesprek met Voetbalkrant.com.

En toen moest hét moment van de match nog komen. Na balverlies van Mechelen profiteerde de jongeling en schoot onhoudbaar in de bovenhoek. "Onbeschrijflijk was dat doelpunt. Puur genieten, veel ging er niet meer om in mijn hoofd."

Hopelijk volgen er nog zo momenten ...

Want daar doe je het natuurlijk voor: "Deze supporters doen juichen, dat is de droom van elke jonge speler. Ik was echt onder de indruk, zeker na het doelpunt. Dit is voor mij een droom die in vervulling gaat."

En toch blijft Van Hoof rustig: "Ik hoop dat er nog momenten volgen als deze, maar we moeten de knop gewoon terug omdraaien en ons blijven voorbereiden op het seizoen. Het is nu zaak om de hoofdjes koel te houden en geen onnodige fouten te maken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties