'Ryan trekt naar Duitsland en Club Brugge heeft al een opvolger beet'

Timothy Collard
Timothy Collard
| 27 reacties
'Ryan trekt naar Duitsland en Club Brugge heeft al een opvolger beet'
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De kans lijkt niet erg groot dat Mathew Ryan ons land deze zomer alsnog verlaat. Maar… Als we de laatste geruchten mogen geloven, dan is er wel weer een nieuwe gegadigde voor de Australische doelman van Club Brugge.

Na AS Roma, Everton, Liverpool en zelfs even Real Madrid, staat er nu ook een Duitse club klaar om Ryan in te lijven. Eintracht Frankfurt zag Kevin Trapp naar Paris Saint-Germain verhuizen, en heeft dan ook nood aan een nieuwe eerste doelman.

En volgens de Duitse media is de club uitgekomen bij Ryan. De doelman van Club is een serieuze kandidaat, maar Frankfurt heeft ook de veel goedkopere Roman Weidenfeller op het oog. De wereldkampioen heeft niet echt meer een toekomst bij Borussia Dortmund.

'Club heeft opvolger Ryan al in het vizier'

Frankfurt-coach Veh is een fan van Ryan, maar wil niet met geld gooien voor de Ausraliër. “De mensen denken dat, nu we dat geld van Trapp hebben, we nu meer kunnen betalen voor een speler.”

Volgens de Duitse media zou Club wel nog steeds serieus rekening houden met een vertrek van Ryan. Als opvolger van de Australiër heeft het volgens de Duitsers Azzedine Doukha (28, JS Kabylie in Algerije), enkele maanden geleden al eens in beeld, op het oog.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties