Entourage leurt met ongeduldige Charly Musonda

Entourage leurt met ongeduldige Charly Musonda
Foto: © photonews

Charly Musonda Junior draagt al jaren het etiket van grootste talent van België met zich mee, maar heeft ondertussen nog geen minuut voor een A-ploeg gespeeld. Sinds zijn vertrek bij Anderlecht zit hij te verkommeren bij de beloften van Chelsea.

Musonda is ondertussen al 18 en moet lijdzaam toezien hoe generatiegenoot Youri Tielemans al twee jaar basisspeler is bij Anderlecht en al Champions League speelde. Drie jaar geleden verliet hij Anderlecht om bij Chelsea zijn ambities waar te maken.

Intussen heeft hij enkel nog maar enkele voorbereidingsmatchen met de eerste ploeg mogen spelen en ziet het er niet naar uit dat José Mourinho hem dit seizoen nodig zal hebben. Zijn entourage belt nu half Europa af om een ploeg voor hem te vinden waar hij wel aan de bak kan.

Musonda speelt wel de pannen van het dak bij de Belgische beloften en in de Youth League, die hij vorig seizoen won, maar het is tijd om van het grote werk te proeven. Maar Chelsea wil hem niet definitief van de hand doen en merkwaardig genoeg is er weinig vraag om een uitleenbeurt. (JW)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties