Paars-wit toptalent wijst Manchester United, Chelsea en Schalke 04 af en gaat eerste profcontract tekenen

Timothy Collard
Timothy Collard
| 56 reacties
Paars-wit toptalent wijst Manchester United, Chelsea en Schalke 04 af en gaat eerste profcontract tekenen
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Iédere Europese topclub kent hem en wil hem maar wat graag binnenhalen. Maar Mile Svilar…? Die bijft RSC Anderlecht gewoon trouw. De piepjonge doelman staat zelfs op het punt om zijn eerste profcontract te tekenen bij paars-wit.

Aan interesse was er de voorbije maanden nochtans geen gebrek. Manchester United, Chelsea, Arsenal, Ajax én Schalke 04 trokken flink aan de mouw van Svilar. Gelukkig voor Anderlecht scheurde die mouw niet en bleef het toptalent, dat donderdag zijn 16e verjaardag viert én dan een profcontract tekent, in België.

Nochtans lag er in Duitsland ook een mooi voorstel klaar... “Schalke 04 hing nog vier keer aan de lijn. Zij wilden Mile vanaf zijn zestiende verjaardag als vaste derde doelman bij hun A-kern. Ik heb geweigerd. Mile voelt zich perfect gelukkig bij Anderlecht”, aldus vader Ratko in Het Nieuwsblad.

"Het sportieve plan van Anderlecht klopt perfect"

“Ook Ajax en Manchester United kwamen nog met projecten, maar het sportieve plan van Anderlecht klopt perfect. Het financiële plaatje was in het buitenland misschien mooier, maar dat interesseert ons nu niet. Later kan hij nog ergens een mooi contract verdienen, maar die weg is nog lang.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties