Odoi gaat helemaal los: "Ik heb De Bruyne voor van alles verweten, het ging er écht over. Waarom? Zomaar."

Timothy Collard
Timothy Collard
| 12 reacties
Odoi gaat helemaal los: "Ik heb De Bruyne voor van alles verweten, het ging er écht over. Waarom? Zomaar."
Foto: © photonews

Denis Odoi stond vroeger als linksachter enkele keren oog in oog met Kevin De Bruyne, toen nog actief bij KRC Genk. En het ging er, vooral van de kant van Odoi, niet altijd even vriendelijk aan toe. "Ik heb vroeger heel wat tegen hem staan roepen", geeft de Lokeren-speler toe.

“Ik speelde vaak goeie wedstrijden tegen Kevin, en in het algemeen tegen Genk. Dat ik hem wel eens intimideerde voor of tijdens een match? Ja. Maar gaan we het daar weer over hebben?”, kon de verdediger van Lokeren zijn lach moeilijk bedwingen in Extra Time.

“Ik ken hem eigenlijk totaal niet, maar ik heb destijds heel wat tegen hem staan roepen. Waarom weet ik niet. Het was er soms zo over, dat David Hubert en Marvin Ogunjimi – hen ken ik wel goed – soms zeiden ‘doe eens normaal, Denis.’ Tja, ik moest dan eens lachen.”

"Opmerking over zijn haar? Neen. Waarom? Zegt hij niet dat hij blond is?"

“Kevin was ook de enige speler bij wie ik dat deed, hé. Dat was zonder reden en eigenlijk sloeg het nergens op. Nu doe ik dat niet meer. Ik ben volwassener geworden. Of die opmerkingen dan over zijn haar gingen? Neen. Waarom? Zegt hij niet dat hij blond is?”, grapte Odoi.

Maar van problemen tussen De Bruyne en Odoi is er geen sprake. “Ik zag hem een tijdje geleden nog op de trouw van Dries (Mertens, nvdr.) en daar hebben we het er zelfs nog over gehad.”

Wil je de beelden bekijken? Dat kan. Klik dan op DEZE LINK.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties