Reactie Gevaert blaast loftrompet voor Antwerp FC: "Ik had het gehoopt, maar niet verwacht"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 25 reacties
Gevaert blaast loftrompet voor Antwerp FC: "Ik had het gehoopt, maar niet verwacht"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Antwerp FC verraste vanavond vriend en vijand door KV Oostende op de eigen grasmat uit de Beker van België te knikkeren. Ook David Gevaert kneep nu en dan eens in de arm. "We hebben onze voet meer dan naast een eersteklasser gezet."

Cédric De Volder in Oostende

Nochtans leek David Gevaert de bekerwedstrijd aanvankelijk naar het achterplan te verschuiven. "Het is een leuk extraatje voor de spelers. Een wedstrijd spelen is leuker dan trainen", liet hij voor de partij optekenen. 

"Maar we kunnen nu wel zeggen dat deze kwalificatie verdiend is", aldus de coach van the Great Old. "We hebben bewezen dat we alle kwaliteiten in huis hebben om zo'n wedstrijd te winnen."

Antwerp had de coach zeker verrast. "Ik had het gehoopt, maar niet verwacht. Als sportman moet je altijd tot het uiterste gaan. Iedereen heeft gezien dat wij ons niet sparen."

Het kan overigens een droomweek worden voor het stamnummer één. Zaterdag staat de topper tegen AFC Tubize - inzet: leidersplaats - op het menu.

Ik weet niet of deze overwinning een goede zaak is met het oog op de topper

David Gevaert

"Al weet ik niet of deze overwinning een goede zaak is", besluit Gevaert. "Het was in dat opzicht misschien beter om vandaag te verliezen. Dan was het gemakkelijker om de knop om te draaien." (lacht)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties