Kom dat zien! Belgische en internationale toppers op Panna-toernooi

Kom dat zien! Belgische en internationale toppers op Panna-toernooi
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Op zaterdag 26 september vindt in Antwerpen het Belgian Panna Championship plaats. Dit is de grote finale van de nationale competitie Electrabel Street Heroes. De beste spelers uit 15 verschillende steden nemen het in het 1vs1 tornooi tegen elkaar op om uit te maken wie de beste panna-voetballer is.

Naast de top van het Belgische straatvoetbal, tekenen ook meerdere internationale street legends present voor een aantal side-events en workshops. 
 
De Belgische panna-spelers zijn wereldtop! Jongens als Léamssi, Ilyas Touba, Alessandro Marchese en Soufiane Bencok reizen de wereld rond om hun skills te tonen.

Het hoogtepunt: de finale van de 1vs1

Wie hen en hun vele uitdagers aan het werk wil zien op eigen bodem moet op zaterdag 26 september in Park Spoor Noord in Antwerpen zijn. Deze dag staat immers met stip aangeduid in de agenda van alle Belgische straatvoetballers. 
 
De ogen zullen in de eerste plaats gericht zijn op de finale van de 1vs1 competitie. Alle deelnemers hieraan hebben zich geplaatst via één van de 10 Provinciale finales van Electrabel Street Heroes die plaatsvonden van april t.e.m. september in heel het land. Deze competitie start om 11u, de halve finales zijn gepland om 17u en de prijsuitreiking om 19u.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties