Jeugd Berchem aan de rol met Racing Genk

Jeugd Berchem aan de rol met Racing Genk
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In samenspraak met hun partner in opleiding, KRC Genk, organiseert Berchem Sport op 5 november zijn tweede talentdag. 5 jeugdtrainers van KRC Genk komen een uitgebreide training verzorgen voor de spelertjes. Er wordt dit jaar weer gemikt op spelertjes die geboren zijn tussen 2003 en 2008.

Na het bekendmaken van de samenwerking tussen beide clubs vorig seizoen, borrelde het idee om een talentdag te organiseren voor de jeugd snel op.

Jeugdtrainers van KRC Genk verzorgden vorig jaar al eens een uitgebreide training voor spelertjes. Niet enkel voor de spelertjes van Berchem was dit een leuke ervaring, maar ook de trainers keken met veel interesse naar de trainingsmethodes van de collega’s.

Immens succes

"Het mag gezegd zijn dat onze vorige talentdag een immens succes was. Graag breiden beide clubs hier dan ook een vervolg aan!", klinkt het bij Berchem.

En jawel hoor: op 5 november is er dus een tweede dag aan voor de jeugd van Berchem Sport. Er is een sessie voorzien in de voor- en namiddag. Bij elke sessie is er plek voor 80 kinderen. Hieronder het schema volgens leeftijd:

  1. 10u30     U8 (2008) – U9 (2007) – U10 (2006)
  2. 13u30     U11 (2005) – U12 (2004) – U13 (2003)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties