Deze topclub zat in de tribune voor Dennis Praet, die zelf toegeeft dat de liefde wederzijds is

Timothy Collard
Timothy Collard
| 7 reacties
Deze topclub zat in de tribune voor Dennis Praet, die zelf toegeeft dat de liefde wederzijds is
Foto: © photonews

Dennis Praet speelde zondagnamiddag een absolute topwedstrijd tegen Club Brugge. En dat zal ook de scouts van het Spaanse Sevilla niet ontgaan zijn. De Spaanse topclub zat ook gisteren opnieuw in de tribune.

Sevilla, de Europa League-winnaar van vorig seizoen, houdt Praet al een tijdje in de gaten. De Spanjaarden zijn gecharmeerd door de nummer tien van Anderlecht en waren donderdag tegen Tottenham én gisteren tegen Club aanwezig in het Astridpark.

Sevilla bracht in het verleden al eens een bod van zes miljoen euro uit op Praet, maar dat gooide Anderlecht quasi onmiddellijk in de vuilbak.

De liefde is wederzijds

Maar toch behoort een transfer naar Sevilla in de toekomst zeker en vast tot de mogelijkheden. Praet liet zich tijdens een reportage op Play Sports ontvallen dat hij maar wat graag de overstap zou maken naar de Spaanse club.

“Ik voel me goed bij Anderlecht, maar iedereen weet dat ik op termijn graag naar het buitenland wil. Het ideale scenario voor mij? Dat is Sevilla. Ze spelen technisch voetbal en dat ligt mij goed."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties