‘Club Brugge mikt hoog en onderhandelt met ervaren Portugees international’

Timothy Collard
Timothy Collard
| 13 reacties
‘Club Brugge mikt hoog en onderhandelt met ervaren Portugees international’
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De uitleenbeurt van Sinan Bolat pakte tot dusver nog niet bepaald geweldig uit en daarom is Club Brugge dezer dagen op zoek naar een nieuw sluitstuk. Na Rafael Cabral van Napoli, heeft blauw-zwart opnieuw een opmerkelijke naam op het oog.

Volgens de meest recente geruchten zou Club namelijk niemand minder dan de Portugees Eduardo op het oog hebben. De 33-jarige doelman staat tegenwoordig op de loonlijst bij Dinamo Zagreb, maar speelde doorheen zijn loopbaan onder meer voor Benfica, Genoa, Sporting Braga en Besiktas.

Meer zelfs: blauw-zwart zou ook al rond de tafel hebben gezeten met Eduardo. De goalie telt in totaal 35 caps voor de nationale ploeg. Hij was eerste doelman op het WK 2010. Ook nu maakt de keeper nog deel uit van de nationale ploeg, zij het als reservedoelman.

Vaste waarde bij Dinamo Zagreb, ook in Champions League

Bij Dinamo Zagreb is Eduardo, net als bij zijn vorige clubs, een vaste waarde. De ervaren rot stond dit seizoen al 27 keer tussen de palen. In de competitie slikte hij nog maar elf tegengoals.

In zijn elf wedstrijden in de Champions League (inclusief voorrondes), moest Eduardo zich al 19 keer omdraaien. Begrijpelijk, als je tegen ploegen als Arsenal, Bayern München en Olympiakos moet spelen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties