Update: Einde seizoen voor Nils Schouderden, Belgische vervanger uit de Ligue 1 staat al klaar

Update: Einde seizoen voor Nils Schouderden, Belgische vervanger uit de Ligue 1 staat al klaar
Foto: © photonews

Nog negen speeldagen heeft Westerlo om operatie redding in te zetten. En dat zal de hekkensluiter moeten doen zonder Nils Schouterden. Hij ging onder het mes en is out tot het einde van het seizoen.

Schouterden had de voorbije weken al last van een chronische blessure, vandaag ging hij volgens Het Nieuwsblad ook effectief onder het mes. En zo is het meteen einde seizoen voor de sterkhouder van Westerlo.

De Kempenaars bleven niet bij de pakken zitten. Met Julien Vercauteren haalde de rode lantaarn al een vervanger voor de flank in huis. De 22-jarige Belg wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van Nice. In 2014 kwam de vleugelspeler nog voor Lierse SK uit.

Regelmatige pion

Schouterden zat al eventjes met een ontsteking en kreeg bovendien te kampen met een meniscusletsel. De hekkensluiter zal het in de resterende wedstrijden zonder hem moeten doen.

Schouterden kwam dit seizoen 14 keer op 21 wedstrijden aan de aftrap en viel ook nog vier keer in. Daarmee was hij een van de meer regelmatige pionnen bij de Kemphanen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties