Ruytinx speelt voor Beerschot-Wilrijk, maar Oostende blijft zijn loon betalen

Redactie
| 33 reacties
Ruytinx speelt voor Beerschot-Wilrijk, maar Oostende blijft zijn loon betalen
Foto: © Photonews

Met Bjorn Ruytinx haalde KFCO Beerschot-Wilrijk wederom een grote naam naar het Olympisch Stadion. In sommige media verscheen dat de paarshemden het (zware) loon van de aanvaller dragen. Dat klopt echter niet.

We moeten niet rond de pot draaien. Bjorn Ruytinx had een mooi loon bij KV Oostende. De vraag stelt zich dan ook: heeft de aanvaller serieus moeten inleveren of betalen de Mannekens zich blauw/paars? 

Het Laatste Nieuws weet dat Beerschot-Wilrijk financieel geen risico’s heeft genomen. ”Wij lenen Ruytinx voor zes maanden en Oostende betaalt de speler tot het einde van het seizoen door”, aldus Frank Staes.

KFCO Beerschot-Wilrijk leent Bjorn Ruytinx voor zes maanden en KV Oostende betaalt de speler tot het einde van het seizoen door

 Frank Staes

”Vervolgens zal Bjorn een contract voor twee seizoenen tekenen bij Beerschot-Wilrijk”, besluit de sportief manager. Dat contract is financieel van een kleinere orde dat hetgeen El Toro momenteel opstrijkt.

Alternatieve transfersom

Vreemde kronkel: Oostende blijft de speler betalen, maar vangt geen transfersom meer. Al is er een oplossing. De Kustboys krijgen de helft van de opbrengst van een nog te organiseren oefenduel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties