Anderlecht zeer actief op transfermarkt: maatje van Neymar én speler van Monaco in beeld

Timothy Collard
Timothy Collard
| 59 reacties
Anderlecht zeer actief op transfermarkt: maatje van Neymar én speler van Monaco in beeld
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

RSC Anderlecht is naarstig op zoek naar een nieuwe rechtsachter. Besnik Hasi wil liever vandaag dan morgen een nieuwe back verwelkomen op training en daarom maken ze bij paars-wit ook werk van versterking. De Brusselaars hebben alvast enkele spelers op het oog.

Zo zou de Braziliaan Rafael Galhardo (24) nadrukkelijk in beeld zijn. Dat weet Het Nieuwsblad. De vleugelverdediger staat onder contract bij Santos, waar hij in het verleden nog samenspeelde met Barcelona-vedette Neymar. Meer zelfs: beide heren werden zelfs goede vrienden.

Galhardo speelde het afgelopen seizoen op uitleenbasis bij Gremio, waar hij helemaal ontbolsterde en zelfs de Zilveren Bal won als beste speler. De scouts van Anderlecht zagen de Braziliaan al meermaals aan het werk en zijn overtuigd van zijn kunnen.

Of... oude bekende Cissako?

Volgens Het Laatste Nieuws mikt paars-wit echter ook op een oude bekende: Yarouba Cissako. De 20-jarige Fransman speelde vorig seizoen nog bij Zulte Waregem, maar verkommert nu bij zijn moederclub AS Monaco. Hij speelde er dit seizoen nog geen minuut.

Na afloop van dit seizoen is Cissako een vrije speler, wat van hem een haalbare kaart maakt. Bovendien zal de getalenteerde rechtsachter ook geen aanpassingsperiode nodig hebben, in tegenstelling tot de Braziliaan Galhardo. Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties