Middenvelder verkiest Club Brugge boven FC Porto: "Het zou fantastisch zijn"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 20 reacties
Middenvelder verkiest Club Brugge boven FC Porto: "Het zou fantastisch zijn"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hij heeft lang op zijn debuut moeten wachten, maar vorig weekend speelde Mikel Agu dan toch zijn eerste minuten in een shirt van Club Brugge. De Nigeriaan is ambitieus en gaf nu ook te kennen dat hij graag nog wat langer in België wil blijven.

“Ik wist op voorhand dat ik het hier tegen de kapitein moest opnemen. En als je Timmy (Simons, nvdr.) ziet spelen, merk je meteen dat Club Brugge in zijn bloed zit. Hij begrijpt het voetbal dat de coach wil spelen tot in de puntjes”, zegt Agu in Het Nieuwsblad.

"Door naar Simons te kijken begin ik het systeem beter te begrijpen"

Mikel Agu

Op dat vlak heeft de Nigeriaanse kuitenbijter dus nog wat werk voor de boeg. Al pikt hij veel zaken op van Simons. “Door naar hem te kijken voel ik dat ik ook zelf beter word en het systeem beter begin te begrijpen.”

En wat na het seizoen, wanneer zijn uitleenbeurt aan Club Brugge afloopt? “Ik weet dat Club mij maar tot het einde van het seizoen gehuurd heeft en dat Porto mij op dit moment niet goedkoop wil laten gaan, maar het zou fantastisch zijn als ik hier nog een extra jaar zou kunnen blijven”, besluit Agu.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties