We onderwerpen Antwerp FC aan de eersteklasseproef: "Great Old werkt nu al professioneler dan pakweg Mechelen"

Cédric De Volder
Cédric De Volder
| 31 reacties
We onderwerpen Antwerp FC aan de eersteklasseproef: "Great Old werkt nu al professioneler dan pakweg Mechelen"
Foto: © Photonews

De kans is heel groot dat België Antwerp FC volgend seizoen opnieuw zal verwelkomen in de hoogste voetbalklasse. Het stamnummer één wil uitgroeien tot een stabiele eersteklasser.

En dan denken we meteen aan clubs zoals Zulte Waregem en KV Mechelen. Antwerp FC mag - op termijn weliswaar - de ambitie hebben om hun koers te varen.

”Antwerp zou nu al geen slecht figuur slaan in eerste klasse”, vertelt Jens Naessens. En de aanvaller kan het weten, met wedstrijden voor Malinwa en Essevee op het palmares.

Naessens is dan ook dé man om de Great Old te vergelijken met de twee subtoppers. ”Zulte Waregem is nog een klasse hoger, maar ik vind dat Antwerp nu al professioneler werken dan Mechelen.”

Antwerp vs. Malinwa

En dan wijst Naessens vooral naar de infrastructuur Achter De Kazerne. ”De Bosuil is dan wel ook oud en versleten. (lacht) Maar als speler merk je daar eigenlijk niets van.”

”Dat is in Mechelen toch anders. De kleedkamer was enorm klein en er is zelfs geen oefenzaal. Bovendien is er amper één oefenveldje naast het hoofdveld. En dat ligt ongelooflijk slecht.”

Antwerp vs. Essevee

”Daar kan Antwerp momenteel nog niet aan tippen”, besluit Naessens. ”Maar dat is natuurlijk geen schande. De begeleiding aan de Gaverbeek was top, er zijn diverse fitnesszalen,…”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties