Bekende Club-fan vol vertrouwen: "Als blauw-zwart het spel van tegen Gent kan terugvinden..."

Cédric De Volder
Cédric De Volder
| 4 reacties
Bekende Club-fan vol vertrouwen: "Als blauw-zwart het spel van tegen Gent kan terugvinden..."
Foto: © photonews

De ontknoping nadert, play-off 1 wordt afgetrapt. Dezer dagen laten we dan ook een bekende fan van alle clubs aan het woord. Franky Van der Elst hoopt natuurlijk dat Club Brugge met de oppergaai aan de haal zal gaan.

Franky Van der Elst is momenteel de coach van tweedeklasser KSV Roeselare en een alom gerespecteerd voetbalkenner, maar het hart van de Fox kleurt al sinds mensenheugnis blauw-zwart.

"Ik ben een Club-man", steekt Van der Elst zijn liefde dan ook niet onder stoelen of banken. "In dat opzicht hoop ik natuurlijk dat Club Brugge de titel zal pakken."

De voormalige aanvoerder van de Rode Duivels dicht Club ook meteen de favorietenrol toe. "Al hangt het van de kleine details af. Maar als Club Brugge het spel en het tempo van die wedstrijden tegen KAA Gent kan terugvinden..."

"Ik was de voorbije weken echt onder de indruk van hen. De finale van de Beker van België? Dat was heel wat minder, maar die ontgoocheling moet onderhand weggespoeld zijn, hé."

De finale van de Beker van België? Dat was heel wat minder, maar die ontgoocheling moet onderhand weggespoeld zijn, hé

Franky Van der Elst

"Bovendien was alles en iedereen er vorig seizoen van overtuigd dat de Beker Club in play-off 1 een boost zou geven. Het tegendeel is gebleken. Dus als dit nu opnieuw het geval is..." (knipoogt)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties