Sofiane Hanni is 4 miljoen euro waard, ook Najar en Engels duurder dan ooit
Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 39 reacties

Transfermarkt heeft zijn meest recente cijfers bekendgemaakt: Sofiane Hanni, Bjorn Engels en Andy Najar top, minder goed nieuws voor Valdes en Meunier

Sofiane Hanni is 4 miljoen euro waard, ook Najar en Engels duurder dan ooit
Foto: © photonews

Op de transfermarkt schommelen de bedragen continu. Af en toe is het dus eens tijd voor een update. Bjorn Engels, Sofiane Hanni en Andy Najar komen er goed uit de laatste maanden, voor Victor Valdes is het omgekeerde waard.

Bjorn Engels zag zijn marktwaarde volgens Transfermarkt stijgen van maar liefst 4 tot 6,5 miljoen euro. En ook voor Andy Najar en Frank Acheampong van Anderlecht zijn er mooie progressies naar 6 en 5 miljoen euro.

Ook Sofiane Hanni (nu 4 miljoen euro waard), Jordan Lukaku (gestegen naar 3 miljoen euro), Trossard en Ndidi (nu elk 2 miljoen euro) zijn er goed op vooruitgegaan.

Standard top én flop

De Rouches hebben dan weer flink wat van hun pluimen gelaten. Valdes, Boschilia, Maniatis en Brüls zijn allen in waarde gezakt, al worden zij vooral gehuurd. Aan de andere kant zijn Scholz, Dossevi en Fiore dan weer gestegen in waarde.

Opmerkelijk: ook Thomas Meunier is een miljoen minder waard dan enkele maanden terug, al is zijn marktwaarde nog steeds op 6 miljoen euro vastgelegd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties