Gent-voorzitter heeft nog een boodschap voor Wilmots: "Dat is onaanvaardbaar!"

Redactie
| 70 reacties
Gent-voorzitter heeft nog een boodschap voor Wilmots: "Dat is onaanvaardbaar!"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Marc Wilmots heeft gisteren zijn selectie voor het Europees kampioenschap bekendgemaakt. Landskampioen KAA Gent moet geen enkele pion klaarstomen voor de Rode Duivels. En dat vindt de voorzitter toch vreemd.

Met Matz Sels, Sven Kums en Laurent Depoitre heeft KAA Gent drie pionnen die de voorbije maanden hun opwachting maakten bij de nationale ploeg. Het trio kan na het seizoen echter gewoon op vakantie.

Het was al langer geweten dat Marc Wilmots voor Jean-François Gillet zou kiezen, maar er moet Ivan De Witte toch nog iets van het hart. "Iedere coach heeft een eigen redenering", vertelt de voorzitter van de Buffalo's in Het Laatste Nieuws.

Het is onbegrijpelijk. Wat zeg ik: het is onaanvaardbaar

Ivan De Witte

"Ik kan niet in het hoofd van Wilmots kijken. En dus vind ik de keuze om Sels niet mee te nemen heel vreemd. Ik kijk puur rationeel naar de kwaliteit en techniek, hé. Het is onbegrijpelijk. Wat zeg ik: het is onaanvaardbaar."

Al besloot De Witte met een positieve noot. "Er zal geen enkele Gent-speler met België naar het EK trekken. Maar dat laat ons toe om vroeger aan de voorbereiding te beginnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties