Fellaini blikt emotioneel terug ("Toen heb ik geweend ja") - en ambitieus vooruit ("Wordt leuk met een winnaar")

Fellaini blikt emotioneel terug ("Toen heb ik geweend ja") - en ambitieus vooruit ("Wordt leuk met een winnaar")
Foto: © photonews

Marouane Fellaini heeft er in zijn carrière al een paar verschillende types van coaches opzitten. Bij de nationale ploeg krijgt hij steevast het vertrouwen, terwijl hij onder Van Gaal soms op het B-plan werd geschoven. En kijkt hij nu uit naar werken onder Mourinho?

"Ja, dat doe ik zeker. Ik hou ervan om aan de slag te gaan met winnaars. Zo iemand doet er echt alles aan om titels te pakken en het wordt dan ook leuk om met hem te kunnen werken. Ik kijk er in ieder geval naar uit", gaf hij prijs.

De krullenbol heeft ook al contact gehad met The Special One: "Hij stuurde me een sms, dat klopt. Om me welkom te heten bij Manchester United én om me veel succes te wensen op het Europees kampioenschap. Ik wil met aan hem tonen, maar eerst het EK en dan een deugddoende vakantie."

Fellaini wilde ook nog eens terugkomen op zijn goede band met David Moyes: "Ik heb zes jaar onder hem gewerkt. Hij heeft me de kans gegeven in de Premier League. Of ik geweend heb toen hij werd ontslagen bij Manchester United? Ja, dat heb ik gedaan. Maar goed: dat ligt nu enkele jaren in het verleden, ik kijk liever vooruit."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties