Verstraete hoopvol voor clash met Club Brugge: "Konden de bal wél goed rondspelen"

Verstraete hoopvol voor clash met Club Brugge: "Konden de bal wél goed rondspelen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Kortrijk staat met 2 op 9 niet meteen bovenaan in het klassement. Met nog een thuismatch tegen Club Brugge voor de boeg hadden ze bij de Kerels op meer gehoopt. Maar reden tot paniek er is nog niet.

"We hadden vorige week tegen KV Mechelen door de situatie met een man meer graag met de drie punten naar huis gegaan, maar je kan ons na de 0-0 eignelijk niet veel verwijten", aldus Birger Verstraete. "We hadden een paar goede kansen, maar de bal ging er niet in."

Toch zijn er zaken die naar de toekomst toe positief zijn: "We konden deze keer de bal wél in de ploeg houden en goed rondspelen. De prestatie tegen KV Mechelen is hoopgevend voor het vervolg van de competitie."

Birger Verstraete: "Match tegen Club Brugge wordt speciaal"

En nu volgt een duel tegen een ex-ploeg: "De match thuis tegen Club Brugge wordt voor iedereen een speciale wedstrijd, voor mij natuurlijk ook. We willen de lijn van de match tegen KV Mechelen doortrekken. En dan hopelijk puntjes rapen."

Ook coach Karim Belhocine zag overigens veel positieve punten tegen Mechelen: "We hebben goed gestreden, enkel de efficiëntie ontbrak. We wisten dat we een moeilijk seizoensbegin gingen hebben."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties