Het kampioenenelftal van WS Brussel zit al overal: Charleroi, Lierse, Antwerp, Gent, Cercle Brugge, Beerschot-Wilrijk, ...

Het kampioenenelftal van WS Brussel zit al overal: Charleroi, Lierse, Antwerp, Gent, Cercle Brugge, Beerschot-Wilrijk, ...

WS Brussel werd vorig jaar kampioen in tweede nationale. Doorstijgen naar eerste klasse zat er door licentieproblemen niet in, waardoor het team nu uitkomt in de eerste amateurliga. Maar de spelers zitten wél al in diverse clubs.

We namen de basiself van de wedstrijd tussen WS Brussel en Patro Eisden. De 3-0 van de Brusselaars in die partij was voldoende voor het kampioenschap in tweede klasse. Al zitten de spelers ondertussen zowat overal, behalve bij Brussel zelf.

De enige die vooralsnog niet wegraakte is Isaac Koné. Hij ging wel her en der testen, maar vond nog geen nieuwe club. Dat kan van alle anderen niet gezegd worden.

Doelman Vanhamel en spits Joachim trokken beiden naar Lierse, ze zorgden zelfs al voor een assist en doelpunt voor elkaar. Duplus trok deze week nog naar Antwerp, terwijl er met Fabris ook iemand bij Cercle Brugge in 1B zit. Grisez speelt dit seizoen voor Roeselare.

Er zijn zelfs spelers die in 1A zijn geraakt: Huygebaert staat in de verdediging van Moeskroen, Soumah werd gekocht door AA Gent en kampt momenteel met gezondheidsproblemen en Fall trok naar Charleroi.

Mohamed Daf ging de landsgrenzen over: hij komt anno 2016-2017 uit voor Boavista. Denys Prychynenko tenslotte komt dit seizoen uit voor Beerschot-Wilrijk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties