Belgisch toptalent Verlinden heeft veelbelovende landgenoot aan zijn zijde bij Stoke: "Een van de beste aanvallers met wie ik al voetbalde"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 1 reacties
Belgisch toptalent Verlinden heeft veelbelovende landgenoot aan zijn zijde bij Stoke: "Een van de beste aanvallers met wie ik al voetbalde"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Net zoals Thibaud Verlinden steeds meer op de deur klopt bij Stoke City, doet ook Julien Ngoy dat. De in Antwerpen geboren 19-jarige Belg is voor velen nog een nobele onbekende.

Nochtans laat Ngoy steeds meer van zich horen. Eind augustus mocht hij van manager Mark Hughes op de bank plaatsnemen tegen Everton. En inmiddels scoorde hij al drie keer in de Premier League 2, de beloftencompetitie.

"Ik vind hem een van de beste aanvallers met wie ik al heb gespeeld", vertelt Thibaud Verlinden over zijn Stoke-ploegmaat. "Hij heeft een goeie dribbel en dito versnelling waar hij een match op zijn eentje mee kan beslissen."

Toen ik bij Stoke toekwam, hielp hij mij met de integratie

Verlinden over Ngoy

Ngoy speelde in de jeugd van Anderlecht en Club Brugge, om uiteindelijk bij The Potters te belanden. Daar nam hij de twee jaar jongere Verlinden onder zijn vleugels.

"Toen ik bij Stoke toekwam, heeft hij mij enorm geholpen met de integratie. We vertoeven vaak in elkaars gezelschap op de club en gaan in onze vrije tijd samen naar de cinema, op restaurant of karten. Dat is hier immens populair", lacht Verlinden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties