Dit is ons Team van de Week!
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties

Een saaie topper, maar toch iemand van Club in het Team van de Week

Dit is ons Team van de Week!

In week 18 van de Jupiler Pro League kregen we vooral de teleurstellende topper Anderlecht-Club Brugge te verwerken. Gelukkig was er elders beter voetbal te zien.

Doel

Zo was Copa instrumentaal in de wederopstanding van Sporting Lokeren. Het gaat echt de goeie kant op met de Waaslanders en dat vertaalde zich in een gewonnen punt tegen competitieleider Zulte Waregem.

Verdediging

Het valt niet snel voor dat een verdediger die van het veld gestuurd wordt, het team van de week haalt, maar El Messaoudi was écht sterk bij KV Mechelen. Verder was Baudry ook stevig bij Zulte Waregem.

David Rozehnal was misschien wel de hoofdreden waarom Oostende een punt kon meegraaien op Gent. Scoorde ook een mooie goal, maar liep net buitenspel. Poulain was tot slot één van de weinige op niveau in de flopper tussen Anderlecht en Club.

Middenveld

Soualihou Meïte heeft zo onderhand een abonnement op het Team van de Week. Alweer de beste man op het middenveld bij Zulte Waregem. Naast hem kiezen we voor Cases, die het met Eupen uitstekend deed tegen Charleroi.

Aanval

Amper twee middenvelders, dus snel naar de aanval. Daar was Jeffren in goeie doen bij Eupen. Barcelonesk gaan we het nog net niet noemen, maar het was op de goeie weg. Wolke Janssens tekende voor een geweldige avond in Kortrijk. Bij zijn eerste basisplaats kopte hij STVV naar de zege.

Landry Dimata, wat een spits. Zelf bleef hij zoals altijd enorm bescheiden, maar hij werkte hard, bekoorde Vanhaezebrouck én lag aan de basis van de prachtige 0-1 van El Ghanassy. Die haalde het team net niet. Nog voorin Kalifa Coulibaly. Twee wondermooie goals op vier dagen tijd. Faut le faire.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties