Belgische topclubs lonken naar Eupense goudhaantjes
Timothy Collard
Timothy Collard
| 5 reacties

Belgische topclubs lonken naar Eupense goudhaantjes Onyekuru, Lazare en Ocansey

Belgische topclubs lonken naar Eupense goudhaantjes
Foto: © photonews

KAS Eupen knokte zich ietwat verrassend voorbij Club Brugge en daarna KV Kortrijk naar de halve finales van de Beker van België. Het succes van de promovendus gaat niet onopgemerkt voorbij. Vraag dat maar aan onze Belgische topclubs.

Zo lonken verschillende topclubs uit de Jupiler Pro League al naar de diensten van enkele Eupense goudhaantjes. Dat Henry Onyekuru (19), Eric Ocansey (19) en Amani Lazare (18) gewild zijn, is een understatement.

KRC Genk en RSC Anderlecht zaten al meermaals in de tribunes van het Kehrwegstadion om de piepjonge sensaties van De Panda’s aan het werk te zien. Maar zij zijn lang niet de enige twee Belgische ploegen die een oogje hebben op één van de getalenteerde Eupen-youngsters.

Haalbaar voor Belgische club?

Naast Genk en Anderlecht zijn ook nog enkele niet nader genoemde Belgische teams geïnteresseerd in één van de eerder vernoemde spelers. Eupen zal zijn smaakmakers niet zonder slag of stoot laten vertrekken, en het is bovendien ook maar de vraag of ze überhaupt haalbaar zijn voor een club uit de Jupiler Pro League.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties