Verhuurde Anderlecht-spits wordt buitengesmeten na 'ruzie op training'
Redactie
| 31 reacties

Dylan Lambrecth, verhuurd door Anderlecht, werd buitengesmeten bij Roeselare

Verhuurde Anderlecht-spits wordt buitengesmeten na 'ruzie op training'
Foto: © SC

Hoeveel wenkbrauwen werden er niet opgetrokken toen bekend werd dat Anderlecht Dylan Lambrecth in het midden van het seizoen wegkocht bij FC Luik. De aanvaller, ooit wel te boek als groot talent, lijkt nu weer naast de pot gepist te hebben. Bij Roeselare werd hij buitengesmeten.

Anderlecht verhuurde Lambrecth immers direct aan 1B-ploeg Roeselare. Daar kwam hij echter amper aan spelen toe en naar verluidt - alle betrokken partijen ontkennen het wel - kwam het daar tot een ruzie. Lambrecth zou collega-spits Mathieu Cornet op de korrel genomen hebben omdat die te veel miste en daarop stond het duo neus aan neus, weet Het Nieuwblad.

Trainer Mercier kreeg in het tumult ook een fikse por en uiteindelijk werd Lambrecth naar binnen gestuurd. Ondertussen werd hij uit de selectie gelaten en gisteren zette Roeselare de samenwerking definitief stop. Lambrecth ontkent echter. "Ruzie met Cornet? In geen geval”, zegt hij in HNB.

Hij heeft me nooit gewild

"Als Luikenaar beschouw ik Mathieu als mijn broer. Wie maakt mij in godsnaam zo zwart? Vrijdag vroeg ik gewoon aan de coach waarom ik geen eerlijke kans krijg bij Roeselare. Uit zijn antwoord bleek dat hij mij nooit heeft gewild en dat ik hem was opgedrongen door de directie. Daarom had het voor mij nog weinig zin om hier te blijven. Ook nadat ik in een oefenpot tegen Standard opviel en hun directie naar mij informeerde, kreeg ik geen kans.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties