Dit is ons Team van de Week!
Redactie
| 28 reacties

Heel wat jongens van Club Brugge én Sint-Truiden in het Team van de Week

Dit is ons Team van de Week!

Op de laatste speeldag van het seizoen kregen we de intense Slag om Vlaanderen (en vooral om de Champions League), de pandoering van KV Mechelen op Sint-Truiden en een spannende galamatch in Anderlecht. Materiaal genoeg voor het Team van de Week.

Doel

Davino Verhulst was bij Lokeren dé reden waarom het op de laatste speeldag niet verloor van Racing Genk. Hij tekende voor enkele erg belangrijke tussenkomsten. Lokeren verloor zo maar één keer in play-off 2, een knappe prestatie toch.

Verdediging

In de defensie mocht Antonio Milic terugblikken op een sterke partij met Oostende op bezoek bij Anderlecht. Hij scoorde ook de 0-1 in het Astridpark. Naast hem kiezen we voor Stefano Denswil, hij zorgde voor problemen voor de Gentse aanvallers.

Leander Dendoncker speelde in die match tegen Oostende opnieuw op topniveau. Heel wat Anderlecht-fans bidden met recht en reden dat hij er toch nog een seizoen bij doet in het Brusselse. Ook Dalsgaard imponeerde, hij kon met een doelpunt het laatste punt van het seizoen in Waregem helpen houden.

Middenveld

Op het middenveld moeten we Benavente een rij achteruit trekken, om toch wat evenwicht in de ploeg te behouden. Hij was bij Charleroi dé man met twee doelpunten. Pieter Gerkens maakte bij Sint-Truiden zowaar zijn veertiende van het seizoen.

Limbombe was één van de gevaarlijkste jongens in de Slag om Vlaanderen, hij zorgde voor goeie acties én schoten en maakte het Gershon en Saief serieus lastig. Ampomah toonde bij Waasland-Beveren nog eens zijn klasse.

Aanval

Voorin kiezen we voor twee spitsen. Abrahams viel in voor Gerkens en kon toch nog een loepzuivere hattrick maken. Wat een invalbeurt! Wesley was verder dé stormram bij Club Brugge. Hij nam dat even te letterlijk, maar speelde een uitstekende match.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties