Marvelous: 'Anderlecht heeft met stille kracht gegeerde middenvelder op het oog'
Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 1 reacties

Marvelous Nakamba opnieuw op de radar van Anderlecht

Marvelous: 'Anderlecht heeft met stille kracht gegeerde middenvelder op het oog'

Ricky Van Wolfswinkel kent zo stilaan iedereen in Europa, maar de sterke prestaties van Vitesse afgelopen seizoen? Die lagen niet enkel aan hem. Een stille kracht op het middenveld deed méér dan zijn duit in het zakje.

Die stille kracht luistert naar de naam Marvelous Nakamba en staat al een tijdje in de belangstelling van verschillende clubs. Ook Anderlecht wordt daarbij weer genoemd. Dat weet alvast De Gelderlander.

Vitesse heeft met Serero al een vervanger binnengehaald, omdat ze weten dat Nakamba bijna onhoudbaar zal blijken. Vitesse heeft wel het voordeel dat ze door de bekerwinst Europees spelen en zo kunnen proberen de Zimbabwaan aan zich te blijven binden.

Ook in januari was er al sprake van interesse van Anderlecht, maar toen was TD Allach van Vitesse nog formeel dat hij niets van Anderlecht hoorde en dat er geen bod binnen kwam. Dat zou deze zomer anders moeten zijn, al wil Vitesse hem niet zonder slag of stoot laten gaan. Veel zal er ook van afhangen of Leander Dendoncker zal verkassen bij paars-wit.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties