Dat belooft! Genks toptalent is wel héél erg ambitieus: "Mijn speelstijl is dezelfde als die van Messi. Ik hoop dat ik speelkansen krijg"

Redactie
| 23 reacties
Dat belooft! Genks toptalent is wel héél erg ambitieus: "Mijn speelstijl is dezelfde als die van Messi. Ik hoop dat ik speelkansen krijg"
Foto: © Photonews

KRC Genk is ondertussen aan de voorbereiding op het volgende seizoen begonnen. Zoals ieder jaar, hopen ze in Limburg dat er enkele jonge jongens zich kunnen doorzetten in de A-kern. Dit jaar zijn de ogen onder meer gericht op Edon Zhegrova (18).

De 18-jarige Kosovaar barst van het talent en het is net daarom dat Genk de jonge flankaanvaller enkele maanden geleden wegplukte bij STVV. Nu hoopt Zhegrova zich al door te zetten bij Genk.

“Ik hoop dat ik in de voorbereiding speelkansen krijg en dat ik in de competitie ook al minuten kan maken bij de eerste ploeg”, zegt het jonge talent in Het Nieuwsblad. “Mijn voorkeur gaat uit naar de positie van rechtsbuiten. Met mijn linker naar binnen knijpen en dan afdrukken, dat is mijn ding.”

Messi

Volgens de vader van het jonge Genk-talent volgen topclubs als AC Milan en FC Barcelona de prestaties van Edon al op de voet. Toch heeft Zhegrova daar geen last van. “Integendeel. Ik vind dat leuk. Mijn speelstijl is dezelfde als die van Messi. Al van toen ik tien jaar was, word ik vergeleken met hem. Het stoort me niet.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties