KV Mechelen trekt de kaart van jeugd: "Allemaal aangename kerels die hard werken en zich willen laten zien"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
KV Mechelen trekt de kaart van jeugd: "Allemaal aangename kerels die hard werken en zich willen laten zien"

Volg KV Mechelen nu via WhatsApp!

Heel wat jonge spelers hebben in de eerste twee oefenwedstrijden van KV Mechelen hun kans gekregen van Yannick Ferrera, die duidelijk de kaart van de jeugd trekt. De ervaren Sloveen Zeljko Filipovic is er om de jonkies te begeleiden.

In het oefenduel tegen VC Rijmenam van afgelopen weekend stelde Ferrera twee gemixte teams op voor en na de pauze. Heel wat jongeren kregen zo hun kans. "We speelden inderdaad met heel wat jonge spelers, maar ik heb al heel wat ervaring. Dus ik kan hen zeker wat advies geven", aldus Filipovic.

10 jaar geleden in hun plek

"Het is goed voor hen, want voor hen is het iets heel nieuw. Het zijn allemaal aangename kerels die hard werken en zich willen laten zien. Ik stond 10 jaar geleden in hun plek. Ik wéét dus hoe het is", vervolgt de Sloveen.

"In deze periode is het gewoon belangrijk om de bal veel te voelen en veel kilometers te lopen. We gaan de komende weken telkens een niveau hoger spelen en daarna spelen we dan tegen Olympiakos. Zo moeten we ons klaarstomen voor het seizoen", besluit Filipovic.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties