'Diego Costa heeft zijn nieuwe club gevonden', maar is het te laat voor Lukaku?

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 6 reacties
'Diego Costa heeft zijn nieuwe club gevonden', maar is het te laat voor Lukaku?

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Transferban of niet, Diego Costa staat opnieuw dicht bij Atlético Madrid. De club heeft naar verluidt een bod uitgebracht om hun ex-spits terug te halen. En dat leek even gevolgen te hebben voor Romelu Lukaku.

UPDATE: Intussen bereikte Manchester United een overeenkomst met Everton voor Lukaku. Dat kan u hier nogmaals lezen.

Atlético Madrid en Diego Costa worden al langer aan elkaar gelinkt, maar nu is het ook tot een bod gekomen. Het zou volgens Engelse bronnen om een bedrag van 25 miljoen euro plus bonussen gaan, al liet Chelsea in het verleden al weten dat ze rond de 45 miljoen euro willen.

In het beste geval kan Diego Costa pas in januari van volgend jaar opnieuw het shirt van Los Colchoneros dragen, want dan loopt de transferban af. Maar dat weerhoudt hen er natuurlijk niet van om deze zomer al tot een overeenkomst te komen.

Open deur op Stamford Bridge

En dat kan deuren openen voor Romelu Lukaku, die nog steeds geen nieuwe club heeft. Chelsea is al weken en maanden de favoriet om hem te halen voor een reuzebedrag (100+ miljoen euro?) en met een spits minder kan dit eindelijk in stroomversnelling komen.

Romelu Lukaku is zowat de meest besproken voetballer van de zomer, maar hij laat het zelf niet echt aan zijn hart komen. De Rode Duivel zit momenteel in Los Angeles te genieten van een welverdiende vakantie.

Happy 4th of july ?? @sergeibaka7 @paulpogba

Een bericht gedeeld door Romelu Lukaku bolingoli (@rlukaku9) op

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties