Reactie Kaminski acteerde op topniveau, behalve die éne bal: "Het was dan nog de makkelijkste..."

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Kortrijk
| 6 reacties
Kaminski acteerde op topniveau, behalve die éne bal: "Het was dan nog de makkelijkste..."
Foto: © photonews

Als je met een blunder vanjewelste een doelpunt incasseert en de journalisten op de tribune tóch twijfelen om je een zeven te geven, heb je een goeie match gespeeld. Meer nog, die van Kaminski was perfect, tot die ene bal.

Twee kanonskogels van Mohamed, kansen voor Bolingi en Olinga van dichtbij, geen van allen maakten ze kans om een ongenaakbare Kaminski te bedreigen. Tot Selim Amallah kon aanleggen.

"Ik denk dat ik een punt pak, maar er tegelijk twee verlies. Dat is kut, hé", aldus een zichtbaar teleurgestelde Kaminski achteraf. "Die bal was dan nog de makkelijkste die ik kreeg."

Ik heb zelfs niet durven kijken naar die strafschop

"Ik zat er met mijn twee handen bij, ik kan moeilijk omschrijven hoe het precies gebeurde. Tja, het is het leven van een doelman zeker. Ik heb wel de klik gemaakt tijdens de match, ik wist dat er nog ballen zouden komen."

Kortrijk had anderzijds voldoende kansen om de zege nog te pakken. "Een paar ballen waar we net niet bij kunnen, en dan nog die penalty. Ik heb zelfs niet durven kijken naar die strafschop. Shot die bal erin en het is klaar." Hij was zo de enige in het stadion die niet zag hoe knullig Kage die wegzette.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties