Dit zijn de eerste woorden van Nicolas Frutos als T1 van Anderlecht

Dit zijn de eerste woorden van Nicolas Frutos als T1 van Anderlecht
Foto: © photonews

René Weiler en Anderlecht zijn niet langer een stel en dus neemt Nicolas Frutos het voorlopig over bij paars-wit. Hij mocht het een eerste keer komen uitleggen op een persconferentie van paars-wit en maakte meteen indruk met zijn openheid.

Nicolas Frutos heeft het nooit onder stoelen of banken gestoken dat hij ooit graag eens T1 van Anderlecht zou willen zijn. "Ik was hier acht jaar op aan het wachten, al vanaf het moment dat ik gestopt ben met spelen wilde ik ooit trainer worden. Daar ben ik ook altijd eerlijk over geweest."

Dubbel gevoel

Toch was hij verbaasd dat het nu plots zover is: "René heeft zijn motieven uiteindelijk kenbaar gemaakt over waarom hij er wilde mee stoppen. Eerlijk? Ik was niet op de hoogte en toch wel verrast van zijn beslissing."

"Op die manier is het een beetje met een dubbel gevoel dat ik hier zit, want René deed goed werk. Met de ideeën die hij had zijn we vorig jaar wel kampioen geworden. Ik heb zelf ook wel mijn filosofie, maar we gaan moeten kijken hoe we het gaan aanpakken met ons spelersmateriaal. Goed voetbal brengen? Dat zou niet slecht zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties