Frank Vercauteren reageert op de malaise bij Anderlecht: "Ik wil niemand bekritiseren, maar de club hoort daar niet te staan"

Diederik Geypen
Diederik Geypen en Hermès Van Damme
| 3 reacties
Frank Vercauteren reageert op de malaise bij Anderlecht: "Ik wil niemand bekritiseren, maar de club hoort daar niet te staan"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anderlecht is ziek, doodziek. Dat bleek ook afgelopen vrijdag op het veld van Sint-Truiden. Frank Vercauteren, voormalige prins van het Astridpark, geeft zijn opinie over de Brusselse malaise.

"Het is niet makkelijk om er iets over te zeggen als je aan de zijlijn staat", aldus Vercauteren. "Tenslotte ben ik al enige tijd weg bij Anderlecht. Wat er intern gebeurt, weet ik niet."

Vercauteren is natuurlijk een icoon van de club en zag Anderlecht nog niet vaak zo spartelen door de competitie. "Anderlecht staat niet waar het hoort te staan. Dat zijn ze bij de club niet gewend. De resultaten komen niet overeen met de ambities. Verder wil ik niemand bekritiseren."

"Het is momenteel gewoon niet goed genoeg. Ik hoop dat Anderlecht snel een oplossing vindt om uit deze situatie te geraken en zijn niveau weer opkrikt", besluit de voormalige kampioenenmaker van paars-wit.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties