? Man van heerlijke (vrije) trappen gaat weg bij Essevee: "Waar mijn toekomst ligt? Niet in Gent"

? Man van heerlijke (vrije) trappen gaat weg bij Essevee: "Waar mijn toekomst ligt? Niet in Gent"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Brian Hamalainen gaf tegen OH Leuven nog eens een visitekaartje af over wat hij zo goed kan: voorzetten geven (goed voor een assist) en vooral de trekker overhalen voor knappe doelpunten. Zijn laatste wapenfeit voor Essevee en in België? Mogelijk wel.

"Of ik er op geoefend heb? Ik wou dat ik dat kon zeggen, maar het is niet het geval. Het was een opluchting voor mij, ook op persoonlijk vlak. Ik speelde wat minder de laatste weken en maanden. De situatie is wat ze is, elke minuut die ik krijg is een cadeau."

Tegen OH Leuven was Hamalainen niet aan zijn proefstuk toe qua scoren van knappe doelpunten. Er was de knal op vrije trap tegen Nice dit seizoen in de Europa League of zijn vrije trap tegen Lokeren vorig seizoen.

Mogelijk was het doelpunt tegen OH Leuven wel zijn laatste voor Essevee: "Of dit mijn afscheid was? Het kan evengoed mijn laatste match zijn geweest, dat klopt. Na zeven jaar in België is het tijd voor andere oorden op te zoeken, dus ik zal niet naar Gent of een andere Belgische club gaan."

"We gaan in ieder geval met z'n allen voor de Europa League met Zulte Waregem. Ik wil goed eindigen op een topniveau. We zullen klaar zijn voor die finale, we mogen niet in slaap vallen in die tien dagen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties