Transfernieuws en Transfergeruchten 04/06: Fellaini - Schrijvers - Mitrovic - Gigot - Gabulov - Shevchenko - Letica - Christiansen

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 04/06: Fellaini - Schrijvers - Mitrovic - Gigot - Gabulov - Shevchenko - Letica - Christiansen
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 19/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Fellaini - Schrijvers - Mitrovic - Gigot - Gabulov - Shevchenko - Letica - Christiansen

Britt Vanhamel (wél de zus van) kiest voor nieuw avontuur bij RSC Anderlecht

RSC Anderlecht heeft een inkomende transfer gerealiseerd met oog op volgend seizoen. Het werft Britt Vanhamel aan, die overkomt van OH Leuven. (Lees meer)


Beerschot-Wilrijk grijpt nipt naast transfer, die nu tekent bij andere club uit de Metropool
Foto: © photonews

Beerschot-Wilrijk grijpt nipt naast transfer, die nu tekent bij andere club uit de Metropool

Beerschot-Wilrijk is zich volop aan het voorbereiden op het nieuwe seizoen in 1B en wil daartoe ook een aantal transfers doen. Eentje gaat wel al zeker niet door, want hij trekt naar een andere club uit het Antwerpse. (Lees meer)


Marouane Fellaini wordt met nadruk genoemd bij Arsenal

De toekomst van Marouane Fellaini is nog steeds onzeker. De sterke middenvelder van de Rode Duivels is einde contract bij Manchester United, maar stelt hoge salariseisen. Een Engelse topclub zou daar kunnen aan voldoen. (Lees meer)


Samuel Gigot trekt naar Spartak Moskou

AA Gent lijkt al een eerste sterkhouder te verliezen in deze mercato. De Buffalo's hadden een vertrek van jongens als Simon, Kalu en Kalinic verwacht, maar het is een andere topper die als eerste de blauw-witte deur achter zich dichtslaat. (Lees meer)


KRC Genk staat erg dicht bij Joseph Paintsil, maar ook Köln roert zich nog

KRC Genk staat weer een stapje dichter bij een beloftevolle speler die ze er echt wel al een tijdje bij willen. Al is er ook een nieuwe kaper op de kust. (Lees meer)


'Nieuwe Sven Kums' op weg naar de uitgang bij AA Gent

Met grote trom haalde AA Gent Anders Christiansen tijdens de winter naar de Ghelamco Arena. De 27-jarige Deense middenvelder werd aangekondigd als de langverwachte opvolger van Sven Kums. (Lees meer)


'Landskampioen Club Brugge heeft niet één maar twee doelmannen op het oog'

Club Brugge gaat na de keepersproblemen van vorig seizoen op zoek naar een nieuwe doelman. Verschillende namen passeerden al de revue. (Lees meer)


Franse eersteklasser Strasbourg brengt bod van 2 miljoen euro uit op Gent-speler'

Gaat AA Gent een van zijn sterkhouders kwijtspelen? Na een mislukte transfer vorig seizoen, groeit opnieuw de interesse in Stefan Mitrovic. (Lees meer)


AA Gent en Zulte Waregem azen op 19-jarige aanvaller

Hoewel de competitie nog niet zo lang stilligt, vonden al tal van transfers plaats. AA Gent en Zulte Waregem hebben nu dezelfde speler op het oog. (Lees meer)


Wachten op de doorbraak: Club Brugge en Genk vinden elkaar voorlopig niet in de onderhandelingen om Schrijvers
Foto: © photonews

Wachten op akkoord over Schrijvers

Club Brugge wil na Mats Rits (KV Mechelen) ook Siebe Schrijvers naar Jan Breydel halen. Aanvankelijk leek er het voorbije weekend een doorbraak te komen, maar de onderhandelingen met zijn huidige club KRC Genk slepen aan. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 03/06 Transfernieuws en Transfergeruchten 05/06

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties