Transfernieuws en Transfergeruchten 05/06: Lombaerts - Berrier - Mitrovic - Colley - Dimata - Guns - Jans

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 05/06: Lombaerts - Berrier - Mitrovic - Colley - Dimata - Guns - Jans
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 28/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Lombaerts - Berrier - Mitrovic - Colley - Dimata - Guns - Jans

Nog een vertrekker bij Waasland-Beveren?

Waasland-Beveren zag vorig seizoen verschillende sleutelfiguren vertrekken. Een man die echter al vaker met een transfer in verband werd gebracht is Laurent Jans. (Lees meer)


Speculaties over Ricardo Sa Pinto houden aan

Het ziet ernaar uit dat Ricarco Sa Pinto niet lang zonder werk zal zitten. De Portugese coach nam met de Beker van België en een tweede plaats afscheid van Standard. (Lees meer)


OFFICIEEL: Een dag na het vertrek van Gigot speelt AA Gent nog een basispion kwijt
Foto: © photonews

OFFICIEEL: Opnieuw een vertrekker bij AA Gent

AA Gent zag maandag Samuel Gigot vertrekken. Na anderhalf seizoen in de Arteveldestad ruilde de centrumverdediger de Buffalo's in voor Spartak Moskou. (Lees meer)


KRC Genk Ladies zet ambities kracht bij en haalt doelpuntenmachine op bij OH Leuven

De KRC Genk Ladies werden afgelopen seizoen derde én haalden de bekerfinale, maar de Limburgse club heeft brandende ambities en wil in het volgende seizoen nog beter doen. (Lees meer)


Anderlecht en AA Gent hebben hetzelfde 18-jarige talent in het vizier

De Belgische topclubs proberen elkaar de loef af te steken. Belgisch belofteninternational Landry Dimata is gegeerd, maar de topploegen proberen ook veelbelovende youngsters te ontdekken. (Lees meer)


Genkse sterkhouder lijkt niet te houden

Met Leandro Trossard kon KRC Genk een belangrijke pion langer aan zich binden. Een andere sterkhouder zoekt in het tussenseizoen wellicht wél andere oorden op. (Lees meer)


Nog steeds geen akkoord tussen KV Mechelen en Berrier

Vorige week raakte bekend dat KV Mechelen op Franck Berrier aast. De 34-jarige Fransman mag na een woelig jaar vertrekken bij KV Oostende. (Lees meer)


Preud'homme kaapt geen pion weg bij Antwerp, maar haalt wel een vertrouwde naam naar Standard
Foto: © photonews

Preud'homme haalt vertrouwde naam naar Standard

Michel Preud'homme is volop bezig met de uitbouw van zijn technische staf. De Standard-coach haalt deze week een vertrouwde naam naar Luik. (Lees meer)


Opvallende club meldt zich voor Lombaerts

Voorlopig is het nog onduidelijk waar Nicolas Lombaerts volgend seizoen aan de slag gaat. De 32-jarige centrumverdediger was een transfer van de intussen vertrokken Marc Coucke, en mag weg. KVO wil van enkele stevige contracten af. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 04/06 Transfernieuws en Transfergeruchten 06/06

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties