Transfernieuws en Transfergeruchten 06/06: Benson - Pereira - Jaques - Rezaei - Gholizadeh - Appermont - Ochoa - Kardeşler

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 06/06: Benson - Pereira - Jaques - Rezaei - Gholizadeh - Appermont - Ochoa  - Kardeşler
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 28/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Benson - Pereira - Jaques - Rezaei - Gholizadeh - Appermont - Ochoa - Kardeşler

OFFICIEEL: Anderlecht verliest Red Flame aan Italiaanse subtopper

Heleen Jaques - die deze zomer als extra analiste zal optreden bij Sporza - heeft een nieuwe club te strikken. Ze ruilt de Belgische regen in voor de Italiaanse zon. (Lees meer)


Charleroi haalt de Iraanse middenvelder Omid Noorafkan

Het succes dat Sporting Charleroi kende met de transfer van Kaveh Rezaei heeft hen de ogen geopend. De Iraanse markt lijkt de nieuwe transfergrond te worden van de Carolo's. Ze haalden er nu al hun tweede versterking. (Lees meer)


Lazio Roma zou interesse hebben in Andreas Pereira van Manchester United

Manchester United leende Andreas Pereira vorig seizoen uit aan Valencia. Daar ontluikte de 22-jarige middenvelder helemaal. Nu wacht hij op een signaal van United, maar aan interesse ontbreekt het hem niet. (Lees meer)


'Standard aast op nieuwe goalie'

Met Guillermo Ochoa en Jean-François Gillet heeft Standard twee volwaardige doelmannen in de rangen. Toch wordt er nog een keeper aan de Rouches gelinkt. (Lees meer)


OFFICIEEL: Manchester United realiseert tweede transfer

Na de komst van Fred realiseert Manchester United zijn tweede inkomende transfer. De 19-jarige Portugese jeugdinternational Diogo Dalot komt over van FC Porto. De vleugelverdediger tekende voor vijf seizoenen.


Uitleenbeurt wenkt voor Genk-winger Manuel Benson

KRC Genk gaat in het tussenseizoen enkele jongeren uitlenen. Dante Vanzeir is op weg naar Beerschot Wilrijk. Manuel Benson kan elders in de 1A aan de slag. (Lees meer)


KRC Genk Ladies gaan ook shoppen bij Standard en stellen tweede aanwinst voor

De KRC Genk Ladies eindigden dit seizoen derde in de Super League en pakten een ticket voor de finale van de Beker van België. Volgend jaar willen ze echter nóg beter doen en daartoe gaan ze flink wat versterkingen halen. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 05/06 Transfernieuws en Transfergeruchten 07/06

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties