OFFICIEEL: Toptalentje van Chelsea mag nog even rijpen in Championship

Redactie
OFFICIEEL: Toptalentje van Chelsea mag nog even rijpen in Championship
Foto: © Photonews

De geruchten en officiële deals vliegen ons om de oren. Wij zetten alles op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen!

OFFICIEEL: Toptalentje van Chelsea mag nog even rijpen in Championship

Trevoh Chalobah, een 18-jarig toptalent van Chelsea, wordt voor een seizoen uitgeleend aan tweedeklasser Ipswich. Hij komt uit de academie van The Blues en liet zich hier en daar al zien bij de eerste ploeg, maar mag dus eerst nog een beetje extra ervaring opdoen.

Transfernieuws en Transfergeruchten 25/06

Radja Nainggolan verschijnt voor de allereerste keer op de officiële kanalen van Inter

Inter Milaan mag Radja Nainggolan in principe pas op 1 juli voorstellen, maar de ongeduldige Italianen van het social media-team konden toch niet wachten. Honderden kilometers verderop werd in Rome zijn opvolger officieel voorgesteld. (Lees meer)


Belgisch jeugdinternational blijft AA Gent trouw

AA Gent werkte het voorbije weekend zijn eerste oefenduels van het nieuwe seizoen af. Met Andreas Burssens kwam tegen RC Gent en Drongen ook een pion uit de eigen opleiding in actie. (Lees meer)


STVV komt met goed nieuws

"Vandaag verlengde Jonathan Legear zijn contract op Stayen. STVV breekt het contract van Legear open waardoor hij dit seizoen en volgend seizoen de kleuren van de Kanaries zal verdedigen", zijn ze op Stayen tevreden. 


Na de vele transfers in 1B heeft ook Tubeke zijn eerste aanwinst beet

Verschillende clubs in 1B roerden zich al intensief op de transfermarkt. Maandag realiseerde ook Tubeke zijn eerste deal. (Lees meer)


Colombiaan in beeld bij Real Madrid

Juan Quintero staat volgens AS in de belangstelling van Real Madrid. Nieuwbakken coach Lopetegui kent de Colombiaan nog van bij Porto. 


'Rode Duivel maakt nog tijdens WK opmerkelijke transfer voor ... 120 miljoen euro'
Foto: © photonews

'Eden Hazard staat stapje dichter bij een overstap van Chelsea naar Real Madrid'

Florentino Perez is klaar om niet minder dan 120 miljoen euro uit te geven aan een Rode Duivel. Daarmee komt er mogelijk snel goed nieuws. (Lees meer)


Waasland-Beveren versterkt zich met pion die vorig seizoen bij Antwerp aan de slag was

Waasland-Beveren haalde al een karrenvracht aan spelers naar de Freethiel. Maandagochtend stelden de Waaslanders ook een nieuwe doelman voor. (Lees meer)


Hendrik Van Crombrugge zit nog steeds bij Eupen

Hendrik Van Crombrugge wordt al een tijdje met een transfer in verband gebracht. De 24-jarige doelman was in beeld bij verschillende Belgische topclubs, maar een doorbraak in zijn dossier kwam er nog niet. (Lees meer)


Club Brugge plooit voorlopig niet in transferdossier van Wesley

Club Brugge moet na het titeljaar rekening houden met enkele vertrekkers. Een pion die al een tijdje aan een uitgaande transfer wordt gelinkt, is Wesley Moraes. (Lees meer)


'Bod van 7 miljoen op Club-target'

Club Brugge blijft zich roeren op de transfermarkt. De Belgische landskampioen wil zijn achterhoede nog versterken, maar ook een spelmaker blijft in beeld. (Lees meer)


Na de komst van Samuel Bastien gaat Standard opnieuw een Belgische belofteninternational naar Luik halen

Standard gaat opnieuw een Belgische belofteninternational naar Luik halen

Standard wil zijn sterke kern van vorig seizoen samenhouden, én versterken op enkele posities. Voor de linksachter hebben de Rouches bijna een bekende naam beet. (Lees meer)Transfernieuws en Transfergeruchten 24/06 Transfernieuws en Transfergeruchten 26/06

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties