OFFICIEEL: nieuwe aanvaller voor Moeskroen

Redactie
OFFICIEEL: nieuwe aanvaller voor Moeskroen
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 28/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Dembélé - Nainggolan - Nainggolan - Pastore - Perbet - Van Damme - Santon - Pollet

OFFICIEEL: nieuwe aanvaller voor Moeskroen

Mathéo Vroman (17) krijgt zijn eerste profcontract bij Excel Moeskroen. De jonge spits uit de opleiding van Futurosport tekende een overeenkomst van twee jaar plus een jaar optie.

Transfernieuws en Transfergeruchten 26/06

Verdediger die in 2016 nog bij Zulte Waregem speelde versiert toptransfer naar Borussia Dortmund

Het WK draait op volle toeren, met de laatste groepsduels die deze week worden afgewerkt. Ondertussen schieten ook de Europese grootmachten in actie op de transfermarkt. (Lees meer)


28-voudige Red Flame keert terug naar Standard

Bij Standard zijn ze stilaan bezig de kern voor volgend seizoen samen te stellen. Een topper zou daarbij terugkeren. (Lees meer)


Inter kan elke Belgische voetbalfan plezieren met het gewilde middenveld dat de Rode Duivels nooit echt kregen

Middenveld Dembélé-Nainggolan bij Inter?

Mousa Dembélé en Radja Nainggolan, twee middenvelders die klaarblijkelijk bijna elke Belg in de basis had gezet op het WK. Dat is dus niet het geval, maar Inter Milaan heeft er iets op gevonden. (Lees meer)


David Pollet (Charleroi) wordt voor een seizoen uitgeleend aan Eupen

"Herzlich Willkommen David!" Zo kondigde KAS Eupen dinsdagavond de komst van Charleroi-spits David Pollet aan. Het plan van de Carolo's is duidelijk. (Lees meer)


Charleroi is geïnteresseerd in Mike Trésor (Anderlecht)

De Zebra's sluipen met een plan op de transfermarkt. Pollet gaat naar Eupen, Perbet moet hem vervangen en nu is Charleroi ook geïnteresseerd in een talent van Anderlecht. (Lees meer)


OH Leuven kondigt nog twee nieuwkomers aan

OH Leuven heeft de voorbije weken en maanden flink wat versterkingen binnengehaald. Nummers 18 en 19 zijn nu ook officieel. (Lees meer)


Transferbevestiging van Nainggolan leeft ook in Rome

Nainggolan is officieel van Inter (lees hier meer), Davide Santon is inbegrepen in de deal en maakt de omgekeerde beweging. Roma stelde hem tegelijkertijd voor. Na hun medische testen worden ook Nicolo Zaniolo en vervanger Javier Pastore nog voorgesteld in de Italiaanse hoofdstad.


Inter stelt Radja Nainggolan officieel voor

De kogel is officieel door de kerk: Radja Nainggolan speelt volgend seizoen voor Inter Milaan. In principe moesten de Italianen nog wachten met de aankondiging tot 1 juli, maar dinsdagmiddag was het al zover. (Lees meer)


Pollet vertrekt bij Charleroi, Perbet moet zijn vervanger worden

Enkele Belgische spitsen zal u volgend seizoen in een ander truitje zien scoren. David Pollet heeft zijn nieuwe club namelijk gevonden en Charleroi wil een oude bekende als vervanger halen. (Lees meer)


Opvallend: KV Mechelen wil speler terughalen die er ooit ontslagen werd

Joachim Van Damme rekent op interesse van KV Mechelen, weet Het Nieuwsblad. De verdedigende middenvelder speelde ooit al eens Achter De Kazerne, maar dat verhaal was ten einde toen hij in juni 2016 een positieve cocaïnetest aflegde. Sinds deze winter is hij actief bij Waasland-Beveren. 


Standard zou wel eens een geweldig koopje kunnen doen aan Belgisch belofteninternational Senna Miangue

Standard zou wel eens een geweldig koopje kunnen doen aan Belgisch belofteninternational Senna Miangue

Standard wil zijn sterke kern van vorig seizoen samenhouden, én versterken op enkele posities. Voor de linksachter hebben de Rouches bijna een bekende naam beet. En daar is extra goed nieuws bij! (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 25/06 Transfernieuws en Transfergeruchten 27/06

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties