Degryse ziet het helemaal anders lopen dan vorig seizoen: "Zij hebben winnaars in huis"

Degryse ziet het helemaal anders lopen dan vorig seizoen: "Zij hebben winnaars in huis"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De nieuwe competitie is gestart en het lijkt erop dat het een heel ander scenario zal worden dan vorig seizoen. De topploegen hebben hun lesje geleerd en weten nu dat ook de reguliere competitie belangrijk is. Daar legde Club Brugge vorig jaar immers de basis voor hun titel.

Marc Degryse denkt ook dat het spannender gaat worden aan de top. "Alle andere ploegen buiten Club Brugge misten hun start volledig", zegt hij in De Zondag. "Ik denk dat dat nu anders zal lopen. Ivan Leko heeft zich bewezen als trainer van Club en met Preud’homme en Vanhaezebrouck hebben Standard en Anderlecht twee winnaars in huis. Het wordt met andere woorden drummen voor een plek bij de top drie."

De kloof met de rest zou wel eens groter kunnen worden. "Ik kan me niet voorstellen dat ploegen als STVV, Moeskroen of Antwerp net zoals in het seizoensbegin van vorig jaar in de top zes zullen staan. Al wordt ook bij bijvoorbeeld Zulte Waregem en Charleroi uitstekend werk verricht. Ik ben trouwens ook wel enorm benieuwd naar wat KVO kan brengen onder Gert Verheyen en wat Cercle Brugge kan betekenen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties