"Natuurlijk wil ik spelen": Rodrigues wil ook op verplaatsing zijn balkunsten tonen, De Decker reageert eveneens
Dirk Pieters vanuit Deurne-Noord
| 4 reacties

Ivo Rodrigues hoopt ook te mogen starten op verplaatsing bij STVV voor Antwerp, ook Wim De Decker reageert

"Natuurlijk wil ik spelen": Rodrigues wil ook op verplaatsing zijn balkunsten tonen, De Decker reageert eveneens
Foto: © photonews

Antwerp won zondagmiddag met zware cijfers van Zulte Waregem. Lior Refaelov was heel sterk in die partij, maar hij was absoluut niet de enige tovenaar op het middenveld bij de Great Old.

In thuiswedstrijden is het ook steevast genieten van Ivo Rodrigues. De ex-speler van Porto was opnieuw outstanding en schreef twee mooie assists achter zijn naam. Bij de eerste kopte hij perfect in de loop van Refaelov: "Ik wist dat Lior in mijn rug liep en kopte de bal achterwaarts door. Ik vroeg de bal nog terug, maar hij maakte het goed af."

Ook bij de tweede assist kwam er een geniale dribbel aan te pas. Owusu moest enkel zijn voet er tegen zetten om te scoren. "We speelden zo goed als de perfecte wedstrijd", vatte de Portugees samen. "Door de vroege voorsprong en vroege rode kaart liep het natuurlijk vlotter, maar we konden dominant starten en meteen druk zetten."

Nu ook starten op verplaatsing

Rest de vraag: wanneer zien we Rodrigues ook eens in een uitwedstrijd aan het werk? "Ik speel momenteel een goed seizoen, maar in uitwedstrijden maakt de coach andere keuzes. Afwachten of ik volgende week mag starten op het veld van Sint Truiden. Natuurlijk wil ik spelen", was hij alvast duidelijk.

En de coach? Wim De Decker nam de honneurs waar in de perszaal van de Bosuil, maar liet niet al te hard in de kaarten kijken. "Of hij op verplaatsing zal starten? Dat zullen jullie volgende week zien." 

Moet Rodrigues ook op verplaatsing in de basis staan?

95%
5%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties