Dit is ons Team van de Week!
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 9 reacties

Heel wat jongens van Club Brugge en KRC Genk in het Team van de Week!

Dit is ons Team van de Week!
Foto: © SC

Met een interessante Super Sunday hadden we ook deze week uiteraard stof genoeg voor ons Team van de Week. Vooral Club Brugge, STVV en KRC Genk zijn goed vertegenwoordigd.

Doel

Tussen de palen krijgen we de eerste van twee spelers die ook in het vorige Team van de Week een plaatsje kregen. Ortwin De Wolf deed het ook deze week erg sterk, maar Sporting Lokeren schoot met het gelijkspel tegen Moeskroen niet veel op.

Verdediging

In de defensie vielen vooral de jongens van STVV op. Teixeira en vooral De Norre waren subliem en dankzij het clean sheet wonnen de Kanaries al bij al makkelijk van Antwerp met 2-0. Die laatste scoorde ook één van de goals. Brandon Mechele vierde bij Club Brugge zijn terugkeer in de basis en stond de Gentse aanvallers haast geen kans toe.

Middenveld

Op het middenveld is ook Alejandro Pozuelo een overlever van het vorige Team. Iets zegt ons dat hij wel nog vaker in deze opstelling te zien zal zijn. Samen met Trossard was hij alweer outstanding in de ruime zege van KRC Genk bij Cercle Brugge.

Adrien Trebel was de katalysator van de terugkeer van Anderlecht in de Clasico met twee assists, Amallah was dan weer de beste veldspeler in de 0-0 tussen Lokeren en Moeskroen.

Aanval

Voorin was Danjuma onhoudbaar voor een krasselende Souquet. Ook Fashion Sakala zorgde voor onrust met zijn snelheid. Wesley vond eindelijk zijn scorend vermogen terug en knalde er maar liefst drie in het Gentse mandje.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties