? De advocaat van Veljkovic wil meer speurders: "Alleen Lokeren en Genk? Andere eersteklassers zullen snel volgen"

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 33 reacties
? De advocaat van Veljkovic wil meer speurders: "Alleen Lokeren en Genk? Andere eersteklassers zullen snel volgen"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Kris Luyckx, de advocaat van spijtoptant Veljkovic, was gisteren te gast in Terzake en deed een boekje open over de verklaringen van zijn cliënt en over zwart geld in de voetbalwereld.

Weinig mensen zijn zo goed op de hoogte van wat Dejan Veljkovic allemaal aan de politie heeft verteld over operatie 'Propere Handen' als Kris Luyckx, de advocaat van de spijtoptant. "Zwart geld zit echt ingebakken in de cultuur van de voetbalwereld", verklaarde de advocaat donderdagavond in Terzake.

"Als de ontwikkelingen van een transfer in het slop dreigden te geraken duurde het niet lang of zwart geld kwam ter sprake. Zwartgeldconstructies doken werkelijk overal op."

Verder stelde Luyckx voor om het aantal speurders dat zich met het dossier bezighoudt op te krikken. "Nu werken er vijftien speurders aan het dossier. Dat mag van mij gerust verdubbeld of verdrievoudigd worden. Nu worden enkele Lokeren en Genk genoemd, maar andere eersteklassers zullen snel volgen. Men zal nog een groot stuk van de verborgen ijsberg aan het licht brengen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties