Westerlo toont zich een taaie klant voor de eersteklassers in play-off 2

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael vanuit het Kiel
| 0 reacties
Westerlo toont zich een taaie klant voor de eersteklassers in play-off 2

Westerlo stapte de play-offs in zonder uitgesproken ambities en legde tot dusver een knap parcours af. Als ploeg uit 1B verweren de Kemphanen zich knap tegen de eersteklassers in groep A.

Een gewenst puntenaantal of een positie in de rangschikking werd er vooraf niet uitgesproken bij Westerlo. De enige ambitie was om achteraf niet als zwakke broertje beschouwd te worden en dat is tot nu toe aardig aan het lukken.

Trainer Bob Peeters werd na afloop van de partij gewezen op het feit dat zijn team op gelijke hoogte kon komen met Sint-Truiden en op een puntje van leider Charleroi. "Als we echt met veel ambitie in de play-offs waren gestart dan had ik niet zo vaak geëxperimenteerd", aldus Peeters.

"In elke partij hebben we ons getoond en hebben we, net zoals vandaag, de tegenstander onder druk kunnen zetten. Zelfs toen we met z'n tienen stonden tegen Charleroi", loofde de Westerlo-coach zijn manschappen.

Doelman Koen Van Langendonck beaamde dat. "We hebben geprobeerd om te laten zien dat we onze plek in PO 2 verdienen en we trachten dat te combineren met goed voetbal. We slagen daarin, al denk ik dat we tegen Beerschot Wilrijk wel onze slechtste helft van de eindronde hebben gespeeld."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties