Antwerp heeft vierde plaats (en Europees) al zeker beet: "Maar we gaan voor meer" en "Onze fans verdienen dit"
Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Antwerpen
| 13 reacties

Antwerp gaat vol voor de derde plaats

Antwerp heeft vierde plaats (en Europees) al zeker beet: "Maar we gaan voor meer" en "Onze fans verdienen dit"

Antwerp heeft Europees voetbal beet. Het puntje tegen Anderlecht volstond om de laatste twijfels helemaal weg te werken. Maar er zit nog meer in: een rechtstreeks ticket voor de Europa League. En ook daar staan ze er goed voor.

Kapitein Haroun weet dat hij 'op zijn oude dag' nog eens Europa mag intrekken. Dat is al van het seizoen 2005-2006 geleden, toen hij nog bij Genk speelde. "Fantastisch hé", lachte hij. "Niemand die dit voor de start van het seizoen gedroomd had. In de positie waar we nu inzitten, moeten we trouwens hoger mikken."

In twee wedstrijden één keer winnen en de zekerheid van de derde plaats is er. En een week langer vakantie minstens. "We moeten voor het hoogst mogelijke gaan. We hebben het ook allemaal in eigen handen. Maar het is nog niet binnen. Nog twee matchen alles geven en het kan een mooie vakantie worden."

Onze fantastische supporters verdienen dit

Laszlo Bölöni kon zijn spelers enkel feliciteren. "Vooral voor die tweede helft. Maar eigenlijk voor het hele seizoen. We eindigen ook voor het eerst in 25 jaar eens boven Anderlecht, dat ik nog steeds als de beste ploeg van België beschouw."

"Ik ben zelf als speler en als coach al Europa ingetrokken en het is iets dat ik mijn spelers van harte gun. Daarom speel je voetbal. En het is ook voor onze fantastische supporters. Zij verdienen dit."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties