Thorup: "Zo'n sfeer als op Antwerp zouden we in elke match moeten hebben"
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 4 reacties

Thorup onder de indruk van de Antwerpse sfeer

Thorup: "Zo'n sfeer als op Antwerp zouden we in elke match moeten hebben"
Foto: © photonews

AA Gent maak zich vanavond op voor de strijd om plaats vijf in het klassement. De Buffalo's doen dat na onverhoopte uitzeges bij Standard en Antwerp. Thorup was niet alleen onder de indruk van de prestaties van zijn manschappen, maar ook van die van de Antwerpse aanhang.

"We kenden alweer een gek einde van de wedstrijd", aldus de Gentse coach achteraf. "Natuurlijk was ik niet blij met de rode kaart voor Dylan Bronn." Thorup haalde er dan maar Roman Bezus af, die nog maar tien minuten daarvoor ingevallen was. "Ik wil me excuseren bij Bezus, maar ik wist dat ik met twee spitsen nog een kans had op de zege."

Verder was hij vooral te spreken over de sfeer in de tribunes. Zowel van de fans van Antwerp als de bezoekende supporters van Gent. Het is wat anders dan de Ghelamco Arena. "De manier waarop de thuissupporters hun team hielpen, was fenomenaal. Zelfs bij een gelijke stand of achterstand bleven ze zingen. Zo'n goeie sfeer, dat zouden we in alle wedstrijden moeten hebben. Ook onze fans deden het goed."

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties