Rezaei schenkt Charleroi de overwinning en zorgt voor het einde van de mooie Eupense serie

Alexandre Fiammetti
Alexandre Fiammetti vanuit Charleroi
| 2 reacties

Zaterdagavond ontving Charleroi Eupen op Mambourg. Dat in het kader van de vijftiende speeldag in de Jupiler Pro League.

Karim Belhocine voerde drie wissels uit ten opzichte van de wedstrijd vorige week op KV Mechelen. Diandy viel geblesseerd uit, Ilaimaharitra was geschorst en Busi was ziek. Willems, Hendrickx en Nicholson kwamen opnieuw in de ploeg. Bij Eupen was het motto never change a winning team

De wedstrijd zat enige tijd op slot. De twee teams hielden elkaar in evenwicht in de eerste vijfenveertig minuten. Kansen waren er amper te bespeuren in Charleroi. 0-0 bij de rust.

Bij het begin van de tweede helft zorgde Ebrahimi voor gevaar aan Eupense zijde met een schot van dertig meter. Zijn bal ging net naast. Enkele minuten later pakte De Wolf een kans van Morioka uitstekend. Er kwam meer vuur in het spel en dat loonde uiteindelijk in een doelpunt voor de Carolo's. Het was Rezaei die zeven minuten voor tijd dan toch door de Eupense defensie kon geraken en de bal enig mooi in doel verwerkte.

Nicholson kreeg nog de kans op 2-0, maar zijn poging raakte de buitenkant van de paal. Door de overwinning ziet Eupen zijn mooie reeks gestopt en staat Charleroi vierde met 25 punten.