Di Maria, Agüero, ... : Sterren die ook in de JPL hadden kunnen spelen

Di Maria, Agüero, ... : Sterren die ook in de JPL hadden kunnen spelen

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het was een straf bericht dat naar buiten kwam vandaag. Erling Braut Haaland had bij Genk, Club Brugge of Anderlecht kunnen spelen. Daarmee is hij niet de eerste topper die ooit dicht bij een Belgisch avontuur stond, maar nét niet tekende en daarna een topcarrière maakte.

Angel Di Maria 

Een bekende zaak: de Argentijnse winger had in 2006 voor minder dan een miljoen euro van Anderlecht kunnen zijn. En dan hebben ze bij paars-wit met Frutos, Biglia en Pareja nog wel enkele andere toppers uit het land gehad, vooral aan Di Maria hadden ze een zaakje kunnen doen.

Sergio Agüero

In hetzelfde jaar werd ene Sergio Agüero aangeboden aan Herman Van Holsbeeck, nadat die hem zag schitteren op het WK U20. Vijf miljoen euro was echter te veel voor paars-wit. 

Robert Lewandowski 

Oh ja, ook Robert Lewandowski werd ooit gelinkt aan Belgische topclubs toen hij nog bij Lech Poznan speelde, maar was ook te duur voor Anderlecht én Club Brugge

Eran Zahavi 

De man die lange tijd topschutter was van de EK-kwalificaties richting EK 2020 had in het seizoen 2009-2010 naar België gekund, waar meerdere ploegen (waaronder Genk?) hem wel wilden. 

Ruud Van Nistelrooy 

En dan is er nog Ruud Van Nistelrooy. Toen hij 21 was had ook hij naar het Astridpark kunnen komen, maar die deal ging uiteindelijk niet door. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties